maandag 9 mei 2022

Een nieuwe begeleidingsploeg

Een nieuw schooljaar, een nieuwe trektocht dus een nieuwe begeleidingsploeg....


ik, tak...tik, tak,...

De tijd, die tikt razendsnel voorbij. Alle focus lag de voorbije weken op ons schoolfeest. Wat een spetterende editie was het toch weeral. Ondertussen is de maand mei reeds aangevat en komt onze geliefkoosde trektocht steeds dichterbij. Begin jezelf dus maar al serieus voor te bereiden. Om het aftellen wat lichter te maken stellen we ondertussen die ongelooflijke straffe trektocht-crew even voor.

May I present you.....:

Vers van de pers, zo fris en fruitig....Inez 

De eerste keer dat Inez onze ploeg verstevigt. Misschien een groentje op het gebied van de trektocht, maar vergis je niet. Een ijzersterke conditie en fysiek als stevig fundament. Hopelijk kunnen we ze wat volgen....:)

Ons aller Elena (Ellen),

Rots in de branding, steeds enthousiast en vrolijk alle kilometers overwinnend (als ze niet te moe is) en helemaal klaar om zich volledig in het trektochtverhaal te gooien. Ik heb me zelfs laten vertellen dat ze al maanden bezig is haar conditie op te krikken naar ongekende hoogtes...

Ons Michelientje

Zeg deze keer gerust maar mister Michel. Rots in de branding. Kan kinderen troosten, helpen, ondersteunen én de weg correct vinden tegelijkertijd.... Een totaalpakket!



Ikzelf (Ben van hopelijk 'Goed, Beter, Ben...),
probeer ook dit jaar weer de kinderen fantastische, uitdagende wandelingen voor te schotelen doorspekt met allerlei leuke en vermoeiende opdrachten. Dit jaar is de trektocht voor mijzelf net wat spannender, aangezien onze week er op uit in een volledig nieuw jasje zit.

Ik beloof plechtig aan alle mama's en papa's om jullie kinderen doodmoe maar voldaan terug af te leveren op vrijdag.


Ben



Geen opmerkingen:

Een reactie posten